Головний зміст

nabu logoЗавершився прийом документів для участі у відкритому конкурсі з обрання нового складу Ради громадського контролю при НАБУ. За результатами перевірки пакетів документів у конкурсі візьмуть участь 26 кандидатів, що представляють 21 громадську організацію, чия діяльність пов’язана із запобіганням та протидією корупції.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Нагадуємо, нова Рада громадського контролю у складі 15 осіб буде обрана 2 червня шляхом відкритого голосування на сайті Бюро. Захист процесу голосування від зовнішнього втручання буде забезпечений потужностями серверів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.
 
Під час голосування необхідно буде пройти триступеневу верифікацію (код перевірки, підтвердження за електронною поштою та номером мобільного телефону) для уникнення можливості повторного голосування однією особою та використання ботів. Неупереджений моніторинг процесу голосування забезпечить громадська організація «Електронна демократія».
 
Деталі організації та проведення голосування визначені Указом Президента України №272/2015 «Питання Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України», ознайомитися з яким можна на сайті Бюро.