Головний зміст

bankrotstvo i finansovaya restrukturizaciya predpriyatiyaЗамість 24 територіальних органів управління Державної пенітенціарної служби працюватимуть 6 міжрегіональних управлінь із питань виконання кримінальних покарань та пробації. Про це йдеться у постанові Кабміну №348 від 18 травня 2016 року.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кабінет міністрів ліквідував усі територіальні органи управління Державної пенітенціарної служби, яку 18 травня ухвалили ліквідувати.
 
Натомість створено 6 міжрегіональних управлінь із питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції: Західне (Львів), Південне (Одеса), Південно-Східне (Дніпропетровськ), Північно-Східне (Харків), Центральне (Київ) та Центрально-Західне (Вінниця).
 
24 обласних управління ліквідованої ДПтС (кримське було приєднано раніше до херсонського) працюватимуть до утворення міжрегіональних управлінь з питань виконання кримінальних покарань та пробації Мін'юсту – а потім увійдуть у них.
 
Служба пробації передбачає систему пробаційних центрів із нагляду за засудженим із покладенням на нього певних зобов’язань і обмежень, але без ізоляції від суспільства.