Головний зміст

IMG 7242 2Голова Київського районного суду м. Одеси Сергій Чванкін разом з суддею цього ж суду Володимиром Петренком 9 червня 2016 року відвідали Одеську дитячу школу-інтернат № 34 для дітей з вадами фізичного та розумового розвитку.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
У школі навчаються і проживають 162 дитини, віком від 6 до 17 років.
 
IMG 7261 1
 
У деяких випадках перебування там дітей обумовлено важким економічним становищем, що змушує батьків віддавати дітей у такі установа або на короткий, або на досить тривалий термін.
 
IMG 7242 1
 
Не важлива причина попадання туди, важливо, що цим дітям бракує того, що є в достатку у їхніх однолітків. Подібні установи утримуються на державні та додаткові кошти, і найчастіше їх вистачає на утримання вихованців в більш чи менш гідних умовах. Але при складній економічній ситуації в країні неможливо говорити про так звану ідилію. Там завжди потрібна допомога.
 
IMG 7247 1
 
Судді подарували дітям телевізор, який потрібен їм для навчання.
 
 
IMG 7277 1
 
Діти дуже зраділи подарунку та віддячили гостям віршами. Попри страшні діагнози діти знають, що таке дружба, любов, добро і увага.
 
 
IMG 7251 1
 
Поспілкувавшись з дітьми, судді Київського районного суду м. Одеси побажали їм міцного здоров’я, успіхів у навчанні та посміхатися, не зважаючи ні на що.