Головний зміст

54yw6570160219102036nКиївським районним судом м.Одеси обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою відносно чоловіка, який підозрюється у незаконному заволодінні транспортним засобом.
 
 
 
 
 
 
 
 
За даними слідства, в період часу з 23.00 годин 20 квітня до 07.45 годин 21 квітня підозрюваний незаконно заволодів автомобілем «BMW 325 i» вартістю 625000 гривень, після чого залишив автомобіль на дорозі по вул. Ак. Корольова в м. Одесі.
 
Знайти підозрюваного вдалося завдяки  відбиткам пальців, які він залишив на поверхні лівої двері автомобіля.
 
До початку розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу адвокатом підозрюваного був заявлений відвід слідчому судді, в задоволені якого було відмовлено.
 
Враховуючи те, що чоловік підозрюється в скоєнні особливо тяжкого злочину, підозрюється у вчиненні аналогічного кримінального правопорушення в іншому кримінальному провадженні, не працює, не має постійного джерела прибутку та не проживає за місцем реєстрації - його взято під варту із визначенням розміру застави у 3 мільйони гривень.
 
Нагадаємо, що 6 червня 2016 року Київським районним судом м .Одеси вже обирався запобіжний захід відносно даної особи за підозрою у вчиненні аналогічного кримінального правопорушення. Ухвалою суду чоловіку було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру застави в 1 мільйон гривень. 13 червня 2016 року Апеляційний суд Одеської скасував ухвалу суду першої інстанції, визначивши розмір застави у 220 тисяч гривень, яку підозрюваний вніс та покинув сьогодні слідчий ізолятор.