Головний зміст

94e790451a07a6b344667dae2718066e0804d304 900У більшості областей України за результатами двоетапного конкурсу визначено координаторів регіональних офісів реформ. Про це повідомили в Департаменті з питань місцевого самоврядування та територіальної організації влади Мінрегіону. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
На виконання пріоритетних завдань з реформування місцевого самоврядування та децентралізації влади, забезпечення системної і комплексної роботи всіх заінтересованих органів у цій сфері, Мінрегіоном спільно з міжнародними партнерами-донорами було оголошено конкурс на посади координаторів регіональних офісів реформ з децентралізації та розвитку. Такі офіси діятимуть у кожній області України.  
 
За умовами конкурсу, попередній конкурсний відбір проводився обласними конкурсними комісіями. До їх складу входили представники обласної державної адміністрації, регіональних відділень асоціацій органів місцевого самоврядування та експерти. Результати попереднього відбору, викладені у протокольних документах обласних державних адміністрацій із виставленими рейтинговими оцінками кандидатам, та рекомендаційні листи щодо кандидатур, були спрямовані центральній конкурсній Комісії.
 
13-15 червня в Києві було проведено другий етап відкритого конкурсного відбору (Комісія у складі представників Мінрегіону, партнерів-донорів, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, експертів), за результатами якого визначено фахівців – переможців конкурсу. Найближчим часом їх буде призначено на посади координаторів офісів реформ.