Головний зміст

78972 1Вироком Київського районного суду міста Одеси засуджено на 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна менеджера підприємства ТОВ «Богдан-Авто-Одеса». Чоловік обвинувачується в привласненні грошових коштів шляхом зловживання службовими повноваженнями, а також підробці документів.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
У грудні 2014 року до обвинуваченого звернувся клієнт з метою придбання двох автомобілів «Хюндай». Після обговорення умов покупки, між підприємством і клієнтом були укладені договори купівлі-продажу, які підписав обвинувачений, підробивши підпис директора і поставивши печатку. Клієнт передав менеджеру 46 100 доларів США, отримавши від нього розписку.
 
Після цього обвинувачений, з метою заробити, попрямував на «Промринок 7 км» і обміняв долари на гривні, тому як там був більш вигідний курс.
 
За один з автомобілів обвинувачений вніс оплату в гривнях на рахунок підприємства, а за другий не зміг, так як курс долара виріс і його ціна зросла.
 
Після того, як керівництво підприємства виявило, що гроші на рахунок підприємства не надійшли, а автомобіль «Хюндай» виїхав за межі стоянки і надалі був оформлений в МРЕВ ДАІ, вони звернулися в правоохоронні органи.
 
Зазначимо, що вирок не набрав законної сили та може бути оскаржений в суді апеляційної інстанції.