Головний зміст

1019302364Відтепер оперативну інформацію щодо результатів розгляду справ палатами Верховного Суду України можна отримати у новому розділі офіційного веб-сайту Суду «Результати розгляду справ Верховним Судом України».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Також ВСУ запрошує ромадян активніше користуватися послугами проекту «Електронний суд». Серед послуг, що пропонує «Електронний суд», є можливість отримувати судову повістку (повідомлення) у вигляді смс-повідомлення про день, місце та час розгляду адміністративної, господарської, кримінальної та цивільної справи Верховним Судом України, отримувати остаточне судове рішення ВСУ на власну електронну пошту.
 
У ВСУ зазначають, що час та кошти громадян зекономить можливість брати участь у проведенні судового засідання в режимі відеоконференції.
 
Запровадження Верховним Судом України проекту «Електронний суд», проведення засідань з використанням відеоконференцзв’язку, інформування громадян на офіційному веб-сайті Суду про результати розгляду справ сприятиме ефективному здійсненню права громадян на судовий захист, зменшенню термінів розгляду справ, прискоренню отримання громадянами відповідної інформації, а також економії їх коштів і часу.