Головний зміст

17126425 червня у приміщенні Головного управління Національної поліції в Одеській області відбулося представлення нових начальників відділів та відділення поліції м. Одеси.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Приморський відділ поліції очолив капітан поліції Ігнатьєв Сергій Олександрович, який в минулому обіймав посаду командира роти Управління патрульної поліції у м. Миколаєві Департаменту патрульної поліції НПУ.
 
Заступником начальника Приморського відділу поліції призначено рядового поліції Полич Дар’ю Андріївну, яка раніше була командиром роти Управління патрульної поліції у м. Дніпропетровськ Департаменту патрульної поліції НПУ.
 
Портофранківське відділення поліції очолив старший лейтенант поліції Жук Максим В’ячеславович, який раніше обіймав посаду заступника командира батальйону у м. Харкові Управління патрульної поліції НПУ.
 
Начальником Київського відділу поліції призначено лейтенанта поліції Голодиченко Ірина Іванівна, яка в минулому обіймала посаду командира батальйону Управління патрульної поліції у м. Одесі Департаменту патрульної поліції НПУ.
 
Заступником начальника Київського відділу поліції призначено старшого лейтенанта поліції Барладян Євгеній Миколайович, який раніше обіймав посаду командира роти Управління патрульної поліції у м. Одесі Департаменту патрульної поліції НПУ.
 
Малиновський відділ поліції очолив старший сержант поліції Василашко Євген Миколайович, який раніше обіймав посаду командира роти Управління патрульної поліції у м. Дніпропетровськ Департаменту патрульної поліції НПУ.
 
Суворовський відділ поліції очолив лейтенант поліції Дмитрієнко Євгеній Станіславович, який в минулому обіймав посаду командира роти Управління патрульної поліції у м. Харкові Департаменту патрульної поліції НПУ.
 
«Систему необхідно змінювати не тільки змінивши назву. Тому я прийняв таке рішення, це буде реальна реформа поліції в дії. Не можна боятися приймати рішення, потрібно йти тільки вперед. Наступного тижня розпочинається набір до лав поліції в Одеській області», - зазначив керівник ГУНП в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе.
 
Новопризначені керівники подякували за надану довіру і запевнили, що під їх керівництвом особовий склад підрозділу буде відповідально виконувати покладені на них завдання і обов’язки, неухильно дотримуючись вимог чинного законодавства.