Головний зміст

1dccb7c6fb0caa62302798d2b78b2730Вища рада юстиції відмовила у притягненні до дисциплінарної відповідальності суддів ВГСУ Ємельянова Артура Станіславовича та Воліка Івана Миколайовича через сплив строку, передбаченого законом. Таке рішення було прийнято на засіданні 30 черевня 2016 року.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Нагадаємо, що предметом розгляду дисциплінарної справи стали обставини, викладені у скарзі директора Харківської обласної дирекції АБ «Укргазбанк» Пивовар А.С. та повторній скарзі в.о. голови правління АБ «Укргазбанк» Дубровіна О.В., на дії суддів при розгляді касаційних скарг ПАТ АБ «Укргазбанк» на постанову Харківського апеляційного господарського суду за позовом КС «Слобода-Кредит» до банку про визнання недійсним договору про заставу майнових прав та договору про відступлення права вимоги на 3 500 000 грн. Зокрема, касаційна скарга з різних підстав тричі поверталася судом позивачам без розгляду.
 
 
Заявники наголошували, що ці дії суддів позбавили банк будь-якої можливості скористатися своїм правом касаційного оскарження постанови Харківського апеляційного господарського суду.