Головний зміст

665034trjhetyjguПрезидент Петро Порошенко  4 липня  підписав Закон «Про внесення змін до Податкового Кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Підписуючи  Закон Президент України звернувся до депутатів  щодо компромісу і досягнення чітких домовленостей про те, що в проголосований і підписаний Президентом закон будуть внесені зміни. Так президент наголосив: «Я підписую Закон, а Ви пропозиції Президента підтримаєте в залі, вони дуже прості, протягом дії  цього Закону   протягом року ти можеш придбати тільки одну машину, завезти ти маєш сам і перепродавати не можеш. Це все, інших обмежень не встановлюється. Це буде по-чесному з боку Президента, парламенту, уряду до людей і по-чесному по відношенню до держави в необхідності фінансування її видатків в умовах війни, яка не закінчена», - сказав Петро Порошенко.
 
Президент і депутати домовилися про те, що зміни до закону, які у невідкладному порядку внесе Глава держави, будуть підтримані усіма фракціями та проголосовані у Верховній Раді у найближчий четвер.