Головний зміст

tktulint7yfkuУ Верховній Раді України  зареєстровано Проект Постанови  про скасування рішення Верховної Ради України від 7 липня 2016 року про прийняття в першому читанні проекту Закону України про внесення змін до Закону України "Про державну службу" щодо врегулювання окремих питань проходження державної служби (реєстраційний номер 4370-1).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Депутати стверджують наступне: «При розгляді у залі Верховної ради України законопроекту № 4370-1  народні депутати не отримали висновок головного комітету, що є прямим порушенням ч. 1 ст. 112 Регламенту.
 
Більше того, при голосуванні законопроекту № 4370-1 були виявленні випадки не персонального голосування. А саме, ряд народних депутатів, які нібито голосували за законопроект № 4370-1 фізично не були присутні у залі, так само як і не були зареєстровані у Верховній Раді.  Отже, ухвалення цього рішення відбулося із грубими порушеннями вимог Регламенту Верховної Ради України, зокрема, статей 47, 112 та 113, а тому воно не може вважатися прийнятим відповідно до закону і підлягає скасуванню у передбачений Регламентом спосіб.»