Головний зміст

dokuments2За даними Державної пенітенціарної служби, усі громадяни, які відбувають строк у пенітенціарних закладах Київської області, не залишали заклади відбування покарань. Інформація про можливу втечу засуджених, яка була поширена вчора засобами масової інформації, не відповідає дійсності.

 

 

 

 

 

Державна пенітенціарна служба офіційно повідомила, що 20 червня під час прибуття засуджених до Ірпінського виправного центру (№ 132), дійсно сталася нештатна ситуація.

Під час огляду засуджених з метою виявлення у них заборонених предметів, у співробітників установи виникла підозра, що один із засуджених перебував під дією наркотичних речовин. До засудженого було застосовано фізичну силу. Це викликало обурення основної маси засуджених, які зібралися біля чергової частини та висловили невдоволення такими діями.

Із засудженими було проведено роз’яснювальну роботу. Також після інциденту була проведена перевірка, яка засвідчила, що всі особи, які відбувають покарання в Ірпінському виправному центрі, перебувають на місці. Втечі засуджених не було.

За даним фактом проводиться службова перевірка.