Головний зміст

Finance Galuzi22 липня 2016 року  Уряд  прийняв  постанову №459, якою удосконалив механізм виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Зокрема, внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 р. № 185.
 
Документом визначається: дата взяття на військовий облік військовослужбовців, звільнених зі строкової служби; термін, протягом якого Мінсоцполітики має перерахувати кошти на виплату допомоги структурним підрозділам соціального захисту населення, а останні - органам соціального захисту населення, які проводять перерахування на карткові рахунки військовослужбовцям.
 
Для врахування всіх подань військових комісаріатів у Порядку передбачено проходження документів на виплату матеріальної допомоги та спрямування коштів органам соціального захисту на її виплату два рази на місяць. Завдяки такому підходу підвищено ефективність використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою "Виплата матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби".