Головний зміст

 
images 16Набрав законної сили вирок Київського районного суду, яким за організацію розбійного нападу засуджено до 7 років позбавлення волі працівника правоохоронних органів.
 
 
 
 
 
 
 
 
Так, засуджений готував розбійний напад на сім’ю потерпілих з метою заволодіння грошима та майном останніх. Для реалізації запланованого, він заручився допомогою жінки, яка раніше працювала нянею в цьому будинку і знала, де знаходяться цінні речі. На той час вона перебувала в залежності від нього, оскільки засуджений затримав її чоловіка за розповсюдження наркотиків. Тож він пообіцяв їй, що допоможе її чоловіку уникнути кримінальної відповідальності за скоєний ним раніше злочин, а також віддасть частину грошей, які планувалося викрасти.
 
Жінка надала інформацію щодо розміщення кімнат, систем охорони, місцезнаходження цінностей та допомагала в готуванні злочину.
 
До вчинення злочину співробітник правоохоронних органів залучив також раніше судимого чоловіка. 
 
Зловмисники  протягом тривалого терміну здійснювали спостереження за будинком потерпілих, вивчаючи їх розпорядок дня.
 
Усвідомивши, що планується вчинити фізичне насильство по відношенню до  мешканців будинку,  спільник правоохоронця згодом відмовився від вчинення злочину, а також повідомив про його підготовку  потерпілих та правоохоронні органи.
 
Під час проведення слідчих дій, засуджений та його співучасниця були затримані.