Головний зміст

1 52553519e97e652553519e9825Про це розповів заступник Голови НААУ, РАУ Валентин Гвоздій 17 листопада під час засідання Ради адвокатів України. На цьому засіданні також було продемонстровано удосконаленітехнічні можливості ЄДРАУ.

 

 

 

 

 

 

 

Так, у реєстрі буде повністю фіксуватись історія змін запису в профайлі адвоката в хронологічному порядку із зазначення часу, дати та деталей змін.

У новій базі буде повністю стандартизовано введення відомостей про зупинення/припинення/поновлення (автоматичний вибір пункту, частини та статті згідно Закону зафіксовано), окрім підстави для внесення таких відомостей (рішення КДКА, заяви адвоката, рішення суду тощо).

Також буде прописана автоматизована процедура трансферу адвоката; в профайлі кожного адвоката буде додано графи "стать", "дата народження" адвоката; повністю стандартизовано введення адреси робочого місця (райони областей, міст, квартири, типи будинків, вулиці/провулки зафіксовані);

В онлайн буде доступний більш розширений профайл помічників адвокатів, до якого можна буде додавати зразки документів. Зараз такі документи надсилаються електронною поштою.

Кожен регіон у новій базі ЄРАУ зможе самостійно формувати акти звірки.

Також, нова база ЄРАУ матиме удосконалений фільтр пошуку за більш детальними критеріями, зокрема, за робочим місцем адвоката, та інші новації.

Нагадаємо, що Єдиний реєстр адвокатів України створений з метою збирання, зберігання, обліку та надання достовірної інформації про чисельність і персональний склад адвокатів України, адвокатів іноземних держав, які відповідно до закону набули права на заняття адвокатською діяльністю в Україні та про обрані адвокатами організаційні форми адвокатської діяльності.