Головний зміст

alcКиївський районний суд міста Одеси на три роки  позбавив двох чоловіків водійських прав за повторне протягом року керування транспортними засобами у нетверезому стані.

 

 

 

 

 

 

1 січня 2017 року, близько дев’ятої вечора, водій керував автотранспортним засобом «Nissan Almera Classic» по вул. М. Жукова в м. Одеса, з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

 

Інший випадок стався 11 лютого 2017 року. Водій, з явними ознаками алкогольного сп’яніння, керував автомобілем «Toyota Mark II» по вул. Ільфа і Петрова.

 

В обох випадках водії відмовилися від проходження медичного огляду і тесту на стан алкогольного сп’яніння в присутності свідків.

 

Враховуючи викладенні вище обставини, а також той факт, що водії вдруге протягом року сідають за кермо автотранспортних засобів в нетверезому стані, суддя прийняв рішення про позбавлення чоловіків права керувати транспортними засобами строком на три роки.

 

Також, в разі набрання чинності постановами, водії будуть зобов’язані поповнити державний бюджет на 20400 гривень кожен.