Головний зміст

IMG 5541Як відомо, закінчились два етапи кваліфікаційного оцінювання кандидатів у Верховний Суд:

     - перший – анонімне тестування;

     - другий – практичне завдання. 

 

 

 

 

 

Серед кандидатів на посаду судді ВСУ і суддя Київського районного суду м.Одеси Ігор Борщов. Ігор Олексійович гідно представив Одещину та показав гарні результати – 33 місце у загальному рейтингу до Касаційного кримінального суду.

 

Таким чином, суддя склав анонімне тестування на 72,7500 балів з 90 можливих, а практичне завдання – на 77,5 з 120 балів. Загальний бал кандидата складає 150,25.

 

Ігор Борщов не тільки чесний, справедливий, висококваліфікований спеціаліст, а й один з найактивніших членів ГО «Асоціація слідчих суддів України». Він надавав пропозиції з удосконалення процесуального законодавства, які в подальшому були направлені суб’єктам законодавчої ініціативи.

 

Крім цього, суддя був кандидатом на посаду члена Вищої ради правосуддя. Він успішно пройшов усі перевірки спеціальних органів, отримав позитивний висновок від них, проте всього за декілька хвилин до початку голосування зняв свою кандидатуру.

 

Ігор Олексійович аргументував своє рішення тим, що працював на кінцевий результат, щоб до складу ВРП увійшов хоча б один представник з Одещини.

 

Колектив Київського районного суду м.Одеси щиро підтримує Ігоря Борщова та бажає йому успіхів у проходженні наступних етапів кваліфікаційного оцінювання в рамках конкурсу до касаційних судів у складі Верховного Суду.