Головний зміст

audit programmogo kodaНаціональне агентство з питань запобігання корупції готується до міжнародного аудиту системи е-декларування.

 

 

 

 

 

 

 

Вчора, 10 квітня, як повідомляють в агентстві,  відбулися технічні консультації з питань функціонування Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. В результаті зустрічі керівництво НАЗК, представники ПРООН, ТОВ “Міранда”, ДАНІДА та громадськості прийшли до висновку щодо необхідності проведення аудиту системи. Крім того, вирішено доопрацювати систему Реєстру на основі раніше розроблених ТОВ “Міранда” 4-5 модуля.

 

Для проведення міжнародного аудиту системи е-декларування фахівці НАЗК мають підготувати технічне завдання та напрацювати план оптимізації конфігурації програмно-апаратного обладнання Реєстру, системи екстреного реагування на збої в Реєстрі та порядок оперативної взаємодії з адміністратором.

 

До проведення незалежної зовнішньої оцінки роботи системи залучать вітчизняних та іноземних експертів, а також громадськість.