Головний зміст

varta11 квітня 2017 року Київський районний суд м.Одеси взяв під варту двох одеситів, яких підозрюють у скоєнні крадіжки та шахрайства.

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалами слідства, 27 березня 2017 року, приблизно о 15 годині, двоє чоловіків підійшли до легкового автомобіля марки «TOYOTA COROLLA», який знаходився на парковці поблизу 12-ї станції Великого Фонтану в м. Одеса.

 

Як встановило слідство, впевнившись в тому, що власника автомобіля не було поруч, підозрювані розбили скло задньої двері та проникли всередину. З салону автомобіля було викрадено дві сумки, ключі, травматичний пістолет, мобільний телефон, зарядні пристрої, аксесуари до мобільного телефону та інші речі на загальну суму майже 80 тис грн.

 

Проте на цьому чоловіки не зупинились. Так, наступного дня підозрювані зв'язались з потерпілим, ввели його в оману та запропонували повернути належне йому майно за винагороду в 6 тис грн.

 

Потерпілий погодився на отриману пропозицію та того ж дня перерахував вищевказану суму на банківську карту. Проте, взамін своє майно він не отримав.

 

Суддя, розглядаючи клопотання сторони обвинувачення, врахував також той факт, що обидва підозрювані раніше судимі за скоєння корисливих злочинів, судимість за які не знята і не погашена.

 

Тому, суддя прийняв рішення про застосування до підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів. Розмір застави складає 125 тис грн для кожного.