Головний зміст

IMG 5091Сьогодні Київський районний суд міста Одеси взяв під варту строком на 60 днів без права внесення застави підозрюваного у скоєнні розбійного нападу та вбивства з корисливих мотивів 17-річної дівчини.

 

 

 

 

 

Досудове слідство встановило, що 18 травня підозрюваний працював водієм таксі та приїхав на виклик загиблої, яка замовила таксі через інтернет-додаток «Тачкі».

 

Чоловіка підозрюють в тому, що він  увійшов в довіру дівчини та запропонував здійснити поїздку до м. Чорноморськ Одеської області.

 

Під час руху по трасі, яка проходить по території Овідіопольского району Одеської області, підозрюваний зупинив автомобіль у невстановленому місці та під малозначним приводом запропонував дівчині вийти з автомобілю, на що вона погодилась.

 

За версією слідства, після того, як дівчина вийшла з автомобіля, підозрюваний позбавив дівчину свідомості шляхом удушення руками, липкою стрічкою зв’язав руки, поклав її до салону автомобіля та поїхав в напрямку урочища «Дальницький ліс».

 

Як наголосила сторона обвинувачення, близько 6 ранку, прибувши до вказаного місця,  підозрюваний задушив дівчину та заволодів належним їй майном, а саме: мобільним телефоном «Iphone 6», золотими сережками, золотою каблучкою та грошовими коштами на загальну суму 17200 грн.

 

Після цього, з метою приховання слідів злочину, потерпілий підпалив тіло дівчини та покинув місце скоєння кримінального правопорушення.

 

Прокуратура кваліфікує дії підозрюваного за п.6 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст 187 Кримінального кодексу України, максимальна відповідальність за які становить довічне позбавлення волі.

 

IMG_5057.jpg

 

 

IMG_5093.jpg

 

 

IMG_5075.jpg

 

 

IMG_5070.jpg

 

 

IMG_5016.jpg