Головний зміст

vimage1 1Сьогодні, 19 червня 2017 року, Київський районний суд м. Одеси визнав чоловіка винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП.

 

 

 

 

 

 

Так, згідно постанови суду, 24 квітня 2017 року водій, керуючи транспортним засобом «MERCEDES-BENZ» по вул. Недєліна в м. Одесі, на нерегульованому перехресті з вул. Гвардійської не обрав безпечного бокового інтервалу та скоїв наїзд на пішохода.

 

Вказаними діями водій порушив вимоги п. 13.1, 16.2 «Правил дорожнього руху України».

 

Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді: забою м'яких тканин правої половини грудної клітки, правого тазу.

 

Оскільки, диспозиція ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту ) передбачає наявність тілесних ушкоджень не менше ніж середньої тяжкості, водія було притягнуто до адміністративної відповідальності, в межах ст. 124 КУпАП.

 

Таким чином, суд визнав винним водія у скоєнні адміністративного правопорушення та наклав на нього адміністративне стягнення у вигляді позбавлення права керування всіма видами транспортних засобів строком на 6 місяців.

 

Звернемо увагу, що постанова суду вступає набирає чинності протягом 10 днів з моменту її проголошення.