Головний зміст

shtrafy za pjanstvo za rulem 2015 1Сьогодні, 17 липня 2017 року, Київський районний суд м. Одеси визнав винними 2 водіїв у скоєнні адміністративних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 130 КУпАП.

 

 

 

 

 

Так, згідно постанови суду, 25 травня 2017 року водій рухався на транспортному засобі «ГАЗ 3110» по вул. Ак. Глушко у м. Одесі в стані алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння проводився із застосуванням приладу «DRAGER».

 

В свою чергу, 14 липня 2017 року, інший водій рухався на транспортному засобі «AUDI A4» по вул. Успенська у м. Одесі в стані алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння проводився із застосуванням приладу «DRAGER».

 

Таким чином, суд, розглянувши матеріали адміністративної справи, визнав водіїв винними у скоєнні адміністративних правопорушень та наклав на них адміністративне стягнення у вигляді позбавлення права керування транспортними засобами строком на 1 рік кожному.

 

Також, у разі набрання чинності постановами суду, водії будуть зобов’язані сплатити штраф у розмірі 10200 гривень кожен.

 

Звернемо увагу, що постанова суду першої інстанції набирає чинності протягом 10 днів з моменту її винесення.