Головний зміст

11415614 липня 2017 року Київський районний суд м. Одеси взяв під варту 3 уродженців Грузії, яких підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло).

 

 

 

Так, згідно ухвали слідчого судді, 13 липня 2017 року троє чоловіків вступили в злочинну змову, направлену на таємне викрадення чужого майна.

 

За версією слідства, того ж дня чоловіки, шляхом пошкодження замка вхідних дверей, проникли  до квартири по вул. Фонтанська дорога в м. Одесі. З приміщення квартири було викрадено наступне майно: ноутбук марки «ASUS» та вироби з біжутерії. Загальна сума викраденого майна складає 5000 гривень.

 

Проте, вже менше ніж через годину підозрювані були виявлені та затримані співробітниками поліції на вул. Каманіна в м. Одесі.

 

Таким чином, слідчий суддя, розглянувши матеріали клопотання органу досудового розслідування, застосував відносно підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів, тобто до 11.09.2017 року.

 

Також зазначимо, що суд визначив чоловікам розмір застави, який складає 134720 гривень кожному.

 

Звернемо увагу, що ухвали слідчого судді ще не набрали чинності.