Головний зміст

detail 41d8ffa813e4db69652d8ec77a9f54aeВчора, 10 серпня 2017 року, Київський районний суд м. Одеси застосував відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

 

 

 

 

Так, слідство встановило, що 07.08.2017 року приблизно о 12 годині підозрюваний, перебував на подвір’ї будинку по вул. Довга в м. Одесі. В цей час він вирішив скоїти напад з метою заволодіння чужим майном. Для цього підозрюваний направив предмет зовні схожий на пістолет в бік потерпілого.

 

Скориставшись становищем останнього, чоловік викрав у нього: дві золоті каблучки та грошові кошти в сумі 4 тисячі гривень.

 

Крім того, 08.08.2017 року приблизно о 13 годині підозрюваного помітили працівники поліціїПідійшовши до чоловіка, правоохоронці представились та запропонували йому пред’явити документи.

 

Проте, підозрюваний раптово наніс декілька ударів рукою та ногою по оперуповноваженому, що спричинили останньому закритий перелом кістки лівої руки.

 

Дії підозрюваного були кваліфіковані за ч. 2 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу середньої тяжкості тілесних ушкоджень) КК України.

 

Зазначимо, що чоловік раніше вже був судимий Суворовським районним судом м. Одеси за скоєння розбійного нападу.

 

Таким чином, слідчий суддя застосував відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

 

Звернемо увагу, що ухвала слідчого судді ще не набрала чинності.