Головний зміст

IMG 1831 1З метою підвищення прозорості в діяльності та ознайомлення з роботою суду, до Київського районного суду міста Одеси завітали члени гуртка кафедри цивільного процесу Національного університету «Одеська юридична академія» «Forum».

 

 

 

 

Члени гуртка, студенти 3-4 курсів з усіх факультетів  НУ «ОЮА», на чолі з викладачем кафедри Регіною Гонгало змогли побачити на власні очі, як здійснюється судочинство під час розгляду цивільної справи.

 

 

 


IMG_1778.jpg

 

IMG_1773.jpg

 

IMG_1768.jpg

 

 

 «Ви навчаєтесь в час великих змін, - зазначила суддя Оксана Куриленко після завершення розгляду справи. – Це і реформування Вищої ради юстиції в Вищу раду правосуддя з новими повноваженнями, і створення нового органу судової системи – Верховного Суду, і зміни в процесуальному законодавстві. Це нелегкий виклик для правника, однак це має лише мотивувати вас вивчати право, адже потреба в кваліфікованих спеціалістах, у зв’язку з вищезазначеними змінами, лише зростатиме».

 

 

IMG_1804.jpg

 

IMG_1777.jpg

 

 

Гостей цікавили особливості здійснення судочинства з урахування досвіду роботи системи «Електронний суд». Для цього студентам провели екскурсію канцеляріями суду, де співробітники апарату розповіли про можливості використання системи та відповіли на запитання.

 

 

IMG_1813.jpg

 

 

IMG_1818.jpg

 

IMG_1823.jpg

 

 

 

На завершення екскурсії гості висловили бажання і надалі відвідувати судові засідання та вивчати роботу Київського районного суду міста Одеси.

 

 

IMG_1831.jpg