Головний зміст

detail 41d8ffa813e4db69652d8ec77a9f54aeВідповідно до п. 11 розд. XII «Прикінцеві та перехідні положення» ЗУ «Про судоустрій і статус суддів» не пізніше ніж через п’ять днів з дня призначення шістдесят п’ятого судді Верховного Суду, за принципом рівного представництва від кожного касаційного суду створюється організаційний комітет, який скликає Пленум Верховного Суду в тридцятиденний строк.

 

 

 

13 листопада 2017 року у приміщенні Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ відбулося зібрання суддів Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду та Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду.

 

Судді відповідних касаційних судів обговорили першочергові організаційні питання, пов'язані з початком діяльності Верховного Суду, та обрали своїх представників до організаційного комітету, який має скликати Пленум Верховного Суду в тридцятиденний строк.

 

До складу організаційного комітету від Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду увійшли судді: Дмитро Луспеник, Григорій Усик, Дмитро Гудима; від Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду – Валентина Щепоткіна, Віктор Остапук, Аркадій Бущенко.

 

Ще по три представника увійдуть до організаційного комітету з Касаційного адміністративного суду та Касаційного господарського суду.