Головний зміст

IMG 0631 1Сьогодні, 7 грудня 2017 року, судді Київського районного суду м.Одеси Геннадій Войтов, Павло Прохоров та Олена Коваленко взяли участь у семінарі на тему: «Стандарти Європейського Суду з прав людини. Гарантовані права та їх захист. Проблеми правозастосування в національній практиці та їх вирішення».

 

 

 

Захід відбувся у Центральному районному суді м.Миколаєва за участі директора Одеського регіонального відділення Національної школи суддів України, судді у відставці, Заслуженого юриста України Валерія Левенця та тренера Національної школи суддів України, судді у відставці Антоніни Фадєєнко.

 

IMG_9070.JPG

 

 

IMG_9060.JPG

 

 

IMG_9094.JPG

 

 

IMG_9124.JPG

 

 

Семінар розпочався з вітального слова голови Центрального районного суду м.Миколаєва Галина Подзігун. Привітали учасників заходу і суддя Київського районного суду м.Одеси Генадій Войтов, а також директор Одеського регіонального відділення НШСУ Валерій Левенець, тренер НШСУ Антоніна Фадєєнко.

 

 

IMG_9088.JPG

 

IMG_9190.JPG

 

IMG_9131.JPG

 

Під час семінару учасники заходу детально зупинились на проблематиці тестування в контексті питань з Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики ЄСПЛ, а також на методології вивчення рішень ЄСПЛ.

 

IMG_9151.JPG

 

 

IMG_9047.JPG

 

Жваве обговорення викликало питання проблем правозастосування стандартів ЄСПЛ в національній практиці та шляхи їх вирішення.

 

IMG_9135.JPG

 

IMG_9182.JPG

 

 

 

На завершення заходу учасники отримали сертифікати НШСУ.

 

 

IMG_9046.JPG