Головний зміст

gold vsapravda info d7f3a12 січня 2018 року відбудеться засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.

 

 

 

 

 

 

 

Порядком денним передбачено внесення змін до персонального складу комітетів Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.

 

Крім того, відбудеться розгляд заяви Малашенкової Т.М. про дострокове припинення повноважень Голови Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя та обрання Голови Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.

 

Нагадаємо:

 

Комісія здійснює повноваження, визначені статтею 15 Закону України «Про державну службу», щодо державної служби в системі правосуддя:

- розробляє типові вимоги до професійної компетентності державних службовців, які займають посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя, та подає їх на затвердження Вищої ради правосуддя;

- проводить конкурс у разі призначення вищезазначених осіб;

- розглядає питання щодо звільнення та переведення державних службовців, які займають посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя та надає свої висновки відповідному суб'єкту владних повноважень;

- здійснює дисциплінарні провадження щодо державних службовців, які займають посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя, та вносить суб’єкту призначення пропозиції за наслідками дисциплінарного провадження.