Головний зміст

1042385-6 березня 2018 року відбудеться ХV з’їзд суддів України, на якому також буде обрано члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

 

 

 

 

 

 

 

У зв’язку з цим секретаріат Вищої кваліфікаційної комісії суддів України оголошує про початок прийняття документів від кандидатів на обрання членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з’їздом суддів України.

 

Прийняття документів від кандидатів здійснюється секретаріатом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України за адресою: м. Київ, вул. Механізаторів, 9, з понеділка по четвер з 9:00 до 18:00, у п’ятницю –з 9:00 до 16:45, в останній день – 02 лютого 2018 року, з 9:00 до 24:00.

 

У холі будівлі Комісії розміщено скриньку для прийняття документів.

 

Повний перелік вимог до кандидатів на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, а також обмеження щодо членства у Комісії визначено статтями 94 і 95 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

 

 Зі зразками окремих документів, які потрібно подати до секретаріату Комісії, можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Комісії: http://www.vkksu.gov.ua/ у розділі «Інформація для кандидатів до складу ВККСУ».

 

Перелік кандидатів на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та інформація про них оприлюднюватиметься у розділі «Кандидати до складу ВККСУ».