Головний зміст

vartaКиївський районний суд міста Одеси взяв під варту підозрюваного в забезпеченні зайняття проституцією інших осіб (сутенерство).

 

 

 

 

 

Як встановило слідство, з 2016 року на території Київського району міста Одеси сутенерством займались троє осіб. До заняття проституцією були залучені особи жіночої статі, які мали боргові зобов’язання, знаходились у скрутному матеріальному становищі, або ж мали на утриманні малолітніх дітей.

 

29-річний чоловік, ініціатор діяльності, займався організацією та керуванням діяльності всіх задіяних осіб.

 

20-річна дівчина займалась обліком відпрацьованих годин, обліком отриманих грошових коштів, інструктажем та контролем за роботою дівчат.

 

Щодо цих двох вказаних осіб запобіжний захід обирався судом раніше.

 

Проте  третя особа, 26-річний підозрюваний, який займався контролем за належною поведінкою клієнтів та захистом дівчат у разі виникнення конфліктних ситуацій, був у розшуку.

 

Дії чоловіка кваліфікують за ч. 2 статті 303 ККУ, а саме сутенерство, вчинене щодо кількох осіб за попередньою змовою групою осіб. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

 

За підсумками засідання Київський районний суд міста Одеси взяв підозрюваного під варту та визначив заставу у розмірі 299200 гривень.