Головний зміст

Femida13 лютого 2018 року в Київському районному суді міста Одеси відбудеться семінар для суддів пілотних судів «Суд і медіація: як правильно суддя може запропонувати медіацію учасникам процесу, на якій стадії процесу та в який спосіб».

 

 

 

 

 

Захід направлений на навчання суддів правильно пропонувати та мотивувати учасників процесу до участі у медіації. Під час семінару учасники дізнаються про переваги, які судді отримують у випадку укладання медіаційної угоди, а також про критерії, які можуть бути визначальними для оцінки суддею можливості вирішення справи шляхом медіації.

 

Тренери семінару:

 

1.Зуєва Лариса Євгеніївна – суддя Одеського апеляційного адміністративного суду, кандидат юридичних наук, медіатор

 

2.Катаєва Елла Валеріївна – суддя, заступник голови Одеського окружного адміністративного суду, кандидат юридичних наук, медіатор

 

Початок заходу, який є відкритим для представників ЗМІ, – о 14:00 за адресою:місто Одеса, вулиця Варненська, 3б, Київський районний суд міста Одеси, зал №8.

 

Для акредитації представників ЗМІ  просимо надіслати свої дані прес-службі Київського районного суду міста Одеси на адресу електронної пошти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або зателефонувати за номером (048) 718-99-05.

 

У разі виникнення додаткових питань чи пропозицій, звертатись до керівника проекту Луїзи Романадзе за тел.0679393585

 

З повною програмою семінару можна ознайомитися за посиланням.

 

Захід здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».