Головний зміст

vartaКиївський районний суд міста Одеси продовжив тримання під вартою чотирьох підозрюваних у вчиненні розбійного нападу із проникненням у житло.

 

 

 

 

 

Четверо молодиків підозрюються в тому, що 12 грудня 2017 року, близько 9.00 години ранку, вирішили пограбувати квартиру в будинку №9 по вулиці Варненській. Підозрювані відчинили замок+, увірвалися до квартири та почали погрожувати господарю житла. Побоюючись за своє життя, потерпілий не став чинити опору, а підозрювані, в свою чергу, заволоділи його грошовими коштами у розмірі 1000 гривень.

 

Всім чотирьом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів. Однак строк досудового слідства було продовжено до трьох місяців, тобто до 12 березня 2018 року. За цей час слідству необхідно отримати висновок трасологічної експертизи за експертною спеціальністю «дактолоскопічні дослідження», скласти обвинувальний акт та реєстр кримінального провадження та виконати інші необхідні слідчі дії. Для виконання вказаного об’єму роботи потрібен термін не менше місяця.

 

За підсумками засідання Київський районний суд міста Одеси продовжив строк тримання під вартою 4 підозрюваним у вчиненні розбою.