Головний зміст

IMG 2717ffСьогодні, 14 лютого 2018 року, в місті Одесі за ініціативи Комітету з комунікацій Ради суддів України спільно з українсько-канадським Проектом “Підтримка судової реформи” розпочався дводенний семінар на тему: “Комунікаційна діяльність суду”.

 

    

 

 

        В данному семінарі взялі участь і представники Київського районного суду міста Одеси: голова суду Сергій Чванкін, судді-спікері Павло Прохоров та Володимир Петренко, а також прес-секретарі Ольга Карагіоз, Анастасія Іванова та Олексій Рукобратський.

 

 

IMG_2686.JPG

 

IMG_2637.JPG

 

            Тренерами на семінарі стали член РСУ, суддя Львівського окружного адміністративного суду, голова Комітету з питань комунікації Олександр Сасевич та головний спеціаліст Прес-служби органів суддівського самоврядування, сертіфикований бізнес-тренер, автор тренінгів з комунікації Ольга Какауліна.

 

IMG_2715.JPG

 

 

IMG_2639.JPG

 

У ході першого дня семінару тренери роз’яснили питання щодо організації комунікаційної діяльності суду, ролі, завдань та сфери відповідальності голови суду, судді-спікера та прес-секретаря. Також учасники семінару розглянули розподіл функцій між суддями та працівниками суду, які відповідальні за побудову ефективної взаємодії судів із громадськістю.

 

 

IMG_2640.JPG

 

 

IMG_2645.JPG

 

 

IMG_2682.JPG

 

 

IMG_2692.JPG

 

 

Cуддя Львівського окружного адміністративного суду, член Раді суддив України Олександр Сасевич детально зосередив увагу учасників семінару на питаннях щодо іміджу та поведінки суддів у комунікації зі ЗМІ, щодо встановлення та підтримки плідної співпраці з регіональним прес-центром, використання соціальних медіа в роботі суду.

 

 

IMG_2658.JPG

 

 

                  Головний спеціаліст Прес-служби органів суддівського самоврядування, сертіфикований бізнес-тренер, автор тренінгів з комунікації Ольга Какауліна розповіла учасникам семінару про необхідність донесення інформації до громадян простою мовою, яка буде зрозуміла усім верствам населення.

 

 

IMG_2668.JPG

 

Учасники семінару активно працювали в малих групах,  після чого результати роботи презентували колегам та обговорили найбільш актуальні питання з практики суддів та працівників апаратів судів.

 IMG_2679.JPG

 

 IMG_2690.JPG