Головний зміст

femida detyamСьогодні, 12 березня 2018 року, розпочалось підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього директора дитячого табору "Вікторія".

 

 

 

 

 

 

 

Чоловіка обвинувачують у порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей та майнову шкоду в особливо великому розмірі (ч.2 ст.270 КК України).

 

 

Нагадаємо, що 15.09.2017, близько 23.20 хвилин, у корпусі №5 КПНЗ"Одеський міський дитячий оздоровчо-спортивний комплекс "Вікторія", через порушення правил пожежної безпеки сталася пожежа, яка призвела до  загибелі трьох дівчаток 2009, 2005 та 2007 років народження, та повного знищення приміщення вказаного корпусу, що  спричинило майнову шкоду державі  в особливо великих розмірах.

 

 

Вислухавши думку прокурора, потерпілих, обвинуваченого та його захисників, суд вирішив питання щодо обрання запобіжного заходу та взяв обвинуваченого під варту на срок до 11 травня 2018 року.

 

Зазначимо, що сторона захисту просила обрати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту через погіршення стану здоровя обвинуваченого. Також в судове засідання зявились кілька депутатів, які просили передати обвинуваченого їм на особисту поруку.

 

Через те, що не всі потерпілі зявились в судове засідання, питання щодо призначення кримінального провадження до судового розгляду вирішити не вдалося, судове засідання відкладено на 10 квітня 15.30.