Головний зміст

IMG 7889 1Сьогодні в Київському районному суді міста Одеси відбулась приємна зустріч – до суду завітали учні 3–р класу ОНВК гімназія №7 разом із класним керівником Оксаною Володимирівною Грицюк.

 

 

 

 

 

 

Гості стали наймолодшими відвідувачами суду за весь час проведення Днів відкритих дверей у Київському районному суді міста Одеси.

 

 

IMG_7863.jpg

 

 

Школярі із цікавістю розглядали приміщення суду, ставили запитання та розповідали суддям про цікаві ситуації зі свого життя.

 

IMG_7837.jpg

 

IMG_7878.jpg

 

 

Судді Оксана Куриленко, Геннадій Войтов та Володимир Петренко розповіли учням про роботу суду: для чого потрібен суд та які справи він вирішує. Діти захоплено слухали про види злочинів та притягнення до відповідальності за їх скоєння.

 

 

IMG_7867.jpg

 

 

Оксана Куриленко доступно донесла інформацію стосовно спричинення шкоди іншим особам чи майну та закликала дітей дотримуватися загальноприйнятих правил поведінки в суспільстві.

 

IMG_7868.jpg

 

Діти цікавилися перебігом кримінального процесу, ставлячи суддям запитання про покарання, які вони призначають за скоєння тих чи інших злочинів.

 

IMG_7860.jpg

 

IMG_7892.jpg

 

IMG_7901.jpg

 

IMG_7898.jpg

 

IMG_7889.jpg

 

Після екскурсії приміщенням суду школярі охоче фотографувалися з суддями та співробітника апарату та виявили бажання відвідати суд наступного навчального року.

 

IMG_7910.jpg