Головний зміст

molotok 1Сьогодні було відкладено судове засідання по справі щодо інспектора ДСНС, якого обвинувачують у неналежному виконанні службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки окремим громадянам та державним інтересам.

 

 

 

 

Нагадаємо, що обвинувачений працює провідним інспектором районного відділу ГУ ДСНС України в Одеській області. До його повноважень входить здійснення державного нагляду за додержанням і виконанням вимог законодавства у сфері пожежної безпеки.

 

Сторона обвинувачення стверджує, що інспектор був обізнаний про порушення правил пожежної безпеки та можливі наслідки, проте не підготував та не склав відповідний рапорт, з яким мав би звернутись до адміністративного суду щодо повного або часткового зупинення роботи комплексу «Вікторія». Крім того, не вжив заходів, направлених на приведення стану вказаного об’єкту у відповідність до правил пожежної безпеки.

 

На судове засідання обвинувачений не з’явився, у зв’язку з чим судове засідання відклали на 29 травня на 14 годин 00 хвилин.