Головний зміст

1450467005 2069322551Сьогодні, 18 липня 2018 року, Київський районний суд міста Одеси ухвалив вирок відносно 67-річного адвоката, обвинуваченого у закінченому замаху на умисне вбивство своєї дружини.

 

 

 

 

 

Події мали місце 2 серпня 2015 року. Близько 8.30 ранку обвинувачений прибув до квартири, в якій проживала його дружина. На ґрунті неприязних відносин та керуючись мотивом помсти за переїзд дружини від нього, чоловік з наявної в нього мисливської рушниці здійснив з близької дистанції три постріли в потерпілу. Однак довести свій злочинний намір, спрямований на вбивство дружини, обвинуваченому не вдалося.

 

Отримавши тяжкі тілесні ушкодження, потерпіла в шоковому стані змогла вийти з квартири, а співробітники служби охорони «Карабінер», які прибули на виклик, виявили її на сходовому майданчику. Після цього співробітники охорони ключами потерпілої зачинили квартиру, в якій знаходився обвинувачений, та викликали швидку допомогу.

 

Потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження, через які вже третій рік не може самостійно пересуватись. Вона перенесла численні операції, які так і не повернули їй здатність ходити.

 

Вироком Київського районного суду чоловіка засуджено до 10 років позбавлення волі.

 

 

Також засуджений буде зобов’язаний виплатити потерпілій матеріальну шкоду в сумі 523 804 гривні та моральну шкоду в сумі 3 723 000 гривні.

 

Зазначимо, що вирок не набрав законної сили.