Головний зміст

710065 w 300Михайлівський районний суд Запорізької області припинив здійснювати правосуддя у зв’язку з закінченням у суддів п’ятирічного строку повноважень.

 

 

 

 

 

Про це повідомили в прес-службі суду.

 

Штатним розписом Михайлівського районного суду Запорізької області визначено 4 посади судді.

 

У судді Максима Олійника 27.06.2018 року закінчився п’ятирічний строк повноважень на посаді судді.

 

07.08.2018 року  у суддів Наталі МашкіноїНаталі Кравченко та Олександра Березнікова, які були тимчасово переведені шляхом відрядження до Михайлівського районного суду Запорізької області на підставі Указу Президента України від 07.02.2018 року №24/2018, закінчився строк повноважень на посаді суддів Михайлівського районного суду Запорізької області.

 

За штатним розписом у суді чотири посади суддів.   

 

Канцелярія суду продовжує здійснювати прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів. Однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду  не можливо у зв'язку з відсутністю суддів.

 

За зазначених обставин цивільні справи зберігаються у канцелярії суду до призначення суддів. Кримінальні провадження, клопотання слідчих органів, справи про адміністративні правопорушення та інші матеріали згідно чинного законодавства направляються до Апеляційного суду Запорізької області для вирішення питання їх розгляду в  інших судах  області.