Головний зміст

Yj3zNeXqXi0Сьогодні, 13 жовтня, Київський районний суд м. Одеси обрав запобіжний захід підозрюваному в скоєнні ДТП зі смертельними наслідками (ч.2 ст.286 КК України).

 

 

 

 

 

За версією слідства, водій, рухаючись на транспортному засобі «Toyota Corsa» по Овідіопольській дорозі з боку м. Одеси, грубо порушив Правила дорожнього руху.

Так, чоловік не зменшив швидкість та не пропустив пішохода, який переходив проїзну частину через пішохідний перехід. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий загинув на місці ДТП.

Зазначимо, що водій перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння.

Отже, розглянувши клопотання правоохоронців, суд обрав відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів без можливості внесення застави.

Звернемо увагу, що ухвала слідчого судді ще не набрала чинності.

Київський районний суд м. Одеси вкотре нагадує громадянам, що керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння не тільки тягне за собою адміністративну відповідальність, але й інколи, нажаль, призводить до фатальних наслідків. Тому, перш ніж сідати за кермо в нетверезому стані, подумайте, чи варте воно того.