Головний зміст

5a27b6e72e88a013165694Сьогодні, 18 жовтня, Голова Київського районного суду міста Одеси провів прес-конференцію з громадськими активістами та журналістами інформаційного порталу «Стоп Корупція».

 

 

 

 

ГО «Національний спротив» цікавилась, щодо навантаження суддів після зміни юридичного адресу слідчого управління ГУ НП Одеської області, а також резонансними справами, що знаходяться в провадженні суду, в тому числі, які стосуються нападів на одеських активістів.

«На сьогоднішній день у Київському районному суді м. Одеси працює 23 судді, з яких 7 – кримінальної палати. Так, за рік ними розглянуто 5 635 матеріалів. Незважаючи на це, усі клопотання розглядаються у строк та згідно закону. Що стосується резонансних справ, то нещодавно суд взяв під варту голову кооперативу з рекордною для Одеської області заставою у розмірі 40, 5 млн гривень», - розповів суддя.  

Зазначимо, що журналісти інформаційного порталу «Стоп Корупція» втретє приїжджають до Одеси. Їх цікавлять питання, щодо статків судді. На всі питання журналісти отримали детальні відповіді.