Головний зміст

811772 w 300Сьогодні, 19 жовтня, Київський районний суд м. Одеси продовжив міру запобіжного заходу трьом підозрюваним у замаху на вбивство журналіста та громадського діяча.

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що за версією слідства, один із підозрюваних, маючи особисту неприязнь до журналіста та громадського діяча, вирішив організувати їх вбивство.

Для реалізації свого умислу він придбав вантажний автомобіль «ГАЗ-53» та домовився із пособником і безпосереднім виконавцем про вчинення злочину.

Вбивство планувалось скоїти шляхом вчинення умисної дорожньо-транспортної пригоди.

2 серпня пособник разом із виконавцем направились на заздалегідь обумовлене місце – с. Лиманка Овідіопольського району.

Далі події розвивались по заздалегідь розробленому плану: виконавець, набравши достатню швидкість на вантажному автомобілі, умисно скоїв наїзд на припаркований транспортний засіб «Тойота», в якому повинні були знаходитись потерпілі.

Після цього підозрювані зникли з місця вчинення кримінального правопорушення.

Але, на щастя, злочин не був доведений до кінця, оскільки, вантажний автомобіль не набрав достатньої швидкості та спричинив лише зіткнення транспортних засобів.

Отже, розглянувши клопотання правоохоронців, суд продовжив трьом підозрюваним міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави ще на 60 днів.

Зазначимо, що ухвали слідчого судді ще не набрали чинності.