Головний зміст

40685627 3 300x240До Київського районного суду м. Одеси надійшло клопотання від Одеської міської ради про часткове зняття арешту майна дитячого оздоровчо-спортивного комплексу «Вікторія» для тимчасового розміщення військовослужбовців.

 

 

 

Суд встановив, що підставою звернення до суду з таким клопотанням є необхідність тимчасового, на період воєнного стану, розміщення виключно в кам’яних будівлях резервістів оперативного резерву першої черги, тобто в організації заходів воєнного стану.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Одеської міської ради на підставі звернення Одеського обласного військового комісаріату.

В судовому засіданні було встановлено, що військовослужбовцями планується використовувати виключно кам’яні будівлі санаторію, що виключає можливість впливу на інші об’єкти нерухомості.

Розглянувши клопотання, суд задовольнив його. Таким чином, арешт знято в частині користування майном, а саме кам’яними будівлями.

Зазначимо, що арешт знято лише з кам’яних будівель санаторію. Арешт, накладений на дерев’яні будинки та місця пожежі і загибелі дітей – залишився без змін.