Головний зміст

av242Сторона обвинувачення оскаржила в апеляційному порядку рішення Київського районного суду м. Одеси про зміну запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт одному із підозрюваних у скоєнні замаху на вбивство одеського активіста О. Михайлика.

 

 

 

Розглянувши скаргу, Апеляційний суд Одеської області залишив без змін ухвалу слідчого судді Київського районного суду м. Одеси. Таким чином, один із підозрюваних залишиться під цілодобовим домашнім арештом до 22 січня 2019 року.

Окрім цього, Апеляційний суд Одеської області залишив без змін ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Одеси про продовження строку тримання під вартою відносно двох інших підозрюваних у скоєнні замаху на вбивство одеського активіста О. Михайлика. Таким чином, вони будуть утримуватися під вартою до 20 січня 2019 року.

Нагадаємо, що за версією слідства, 22 вересня близько 21 години підозрювані, діючи за попередньою змовою, скоїли закінчений замах на умисне вбивство громадського діяча.

Так, перебуваючи на вул. Осипова в м. Одесі вони здійснили постріл у потерпілого з невстановленої вогнепальної зброї. Будучи впевненими, що чоловіка вбито, підозрювані зникли з місця пригоди у невідомому напрямку.

Внаслідок вказаних дій потерпілий отримав проникаюче вогнепальне поранення та, на щастя, залишився живим.