Головний зміст

e cabinet minНа сайті Національної асоціації адвокатів України функціонує електронний Особистий кабінет адвоката.

 

 

 

 

 

 

Відтепер кожен адвокат, зареєструвавшись, може скористатися сервісом, який спрощує організаційну роботу та дозволяє оплатити щорічні внески, надавати інформацію щодо діяльності, підвищення кваліфікації, стажу, досвіду роботи тощо.

Особистий кабінет адвоката — це електронний профайл на офіційному сайті НААУ, в який кожен адвокат, який зареєстрований в Єдиному реєстрі адвокатів України може особисто вносити дані щодо своєї діяльності, відслідковувати нарахування балів з підвищення кваліфікації.

За допомогою цього сервісу удосконалюються профайли адвокатів у базі даних ЄРАУ.

Крім законодавчо визначених відомостей, можна опублікувати допоміжну інформацію щодо засобів зв’язку, посади в органах адвокатського самоврядування, загального стажу адвокатської діяльності, категорії ведення справ, нагород, підвищення кваліфікації, даних про офіційні сторінки в соціальних мережах. Додатково користувач може розміщувати на своєму профайлі логотип, веб-сайт своєї організації. Адвоката в базі легко буде знайти за номером телефона. З метою додаткової ідентифікації особи необхідно додати до профайла електронну версію власної фотокартки.

Із рішенням РАУ №190 щодо «Питання ведення Єдиного реєстру адвокатів України» можна ознайомитися за посиланням.

Детально ознайомитися із Порядком ведення Єдиного реєстру адвокатів України, можна ознайомитися тут.