Головний зміст

cropСьогодні, 10 січня, Київський районний суд м. Одеси розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні умисного вбивства чотирьох осіб в одному із сіл Ізмаїльського району Одеської області (пункт 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України).

 

 

За версією слідства, 7 січня підозрюваний прийшов в гості до своїх знайомих, де вони розпивали вино домашнього виробництва. Серед них була і його колишня співмешканка.

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік почав вимагати щоб жінка пішла разом з ним додому. Однак остання відмовилась.

Після цього підозрюваний почав силоміць виштовхувати колишню співмешканку з будинку. Чоловіки, які перебували в будинку, намагались його заспокоїти, проте марно. Це лише розгнівало підозрюваного.

Він взяв до рук сокиру та почав чинити самосуд. Спочатку він позбавив життя трьох чоловіків, а потім, схопивши кухонного ножа, вбив колишню співмешканку.

Зазначимо, що підозрюваний має судимість за скоєння крадіжки та на даний час притягується до кримінальної відповідальності.

Розглянувши клопотання правоохоронців, суд обрав відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів без можливості внесення застави.

Звернемо увагу, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.