Головний зміст

c0d8954b30184cd6f023efd2443263acДо Київського районного суду м. Одеси надійшло клопотання про продовження строку дії запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні шахрайства (частина 3 статті 190 Кримінального кодексу України).

 

 

 

 

За версією слідства, у підозрюваного виник намір, спрямований на заволодіння чужим майном. Реалізуючи його, чоловік зареєстрував електронну пошту та сторінку в соціальній мережі на ім’я третіх осіб.

В подальшому, з використанням мережі Інтернет, він підшуковував жінок та входив до них в довіру. Так, з 2012 році в одній із соціальних мереж він знаходив раніше не знайомих йому дівчат.

В листуванні він представлявся співробітницею світової компанії, яка надає послуги в сфері модельного бізнесу. Пізніше підозрюваний пропонував потерпілій працевлаштування у зазначеній компанії на певних умовах.

Довірившись незнайомцю, дівчата впродовж декількох років перераховували йому грошові кошти, надсилали фотознімки еротичного характеру та вступали в статеві відносини, які фіксувались на відеокамеру.

Всі ці дії були спрямовані на отримання «уявної» роботи в міжнародному модельному агентстві. Так як, за версією правоохоронців, чоловік лише вводив потерпілих в оману.

Розглянувши клопотання, слідчий суддя задовольнив його. Таким чином, підозрюваному продовжено строк тримання під вартою ще на 60 днів. Розмір застави залишився без змін - понад півмільйона гривень.

Зазначимо, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.