Головний зміст

nazkДля допомоги декларантам під час чергового етапу е-декларування Національне агентство з питань запобігання корупції вже за 5 днів, 12 лютого, розпочинає безкоштовний навчальний онлайн-курс «Декларуй доброчесно!».

 

 

 

Для допомоги декларантам під час чергового етапу е-декларування Національне агентство з питань запобігання корупції вже за 5 днів, 12 лютого, розпочинає безкоштовний навчальний онлайн-курс «Декларуй доброчесно!». Курс створений за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та спільно з громадським проектом масових відкритих онлайн-ресурсів «Prometheus».

Якщо ви суб’єкт декларування та у вас виникали складнощі під час заповнення і подання електронної декларації або ви заповнюєте декларацію вперше, долучайтеся до онлайн-курсу.

Зареєстровані слухачі отримають покрокову інструкцію із заповнення декларації та практичні поради, які зроблять процес декларування простішим, а також зможуть задати запитання на форумі та отримати відповіді від автора курсу.

Учасники отримають практичні навички для відображення об'єктів декларування у декларації. Слухачі, які повністю пройдуть курс, отримають сертифікат.

Програма курсу та реєстрація за посиланням.