Головний зміст

IMG 7233Швидка первинна правова допомога – безкоштовно прямо в будівлі суду: ось вже місяць в Одесі працює Громадський центр правосуддя. Відкрили його за підтримки американського агентства з міжнародного розвитку USAID в приміщенні Київського райсуду міста Одеси.

 

 

До проекту вирішили приєднатися й найважливіші партнери – Приморська, Київська, Суворовська і Малиновська райадміністрації Одеської міської ради.

Ініціатор створення Громадського центру правосуддя, голова Київського районного суду міста Одеси Сергій Чванкін зазначив, що проект соціальний, а головна його задача – допомогти людям розібратися в питаннях правової сфери.

IMG 7178

Голова Приморської райадміністрації Марат Корольов, голова Київської райадміністрації Володимир Сушков, голова Суворовської райадміністрації Сергій Кондратюк і голова Малиновської райадміністрації Євген Омельчук висловили свою підтримку і повну готовність до співпраці. Першим кроком стало підписання між сторонами Меморандумів про партнерство та співробітництво в рамках проекту.

IMG 7210

Тепер всі громадяни, які звернуться до Центр з питаннями або проблемами, які знаходяться в компетенції районних адміністрацій міста, будуть проконсультовані та направлено до відповідного органу на певну дату і час для оперативного вирішення їх звернень.