Головний зміст

znakВ ВККСУ завершується перевірка практичних завдань, виконаних під час кваліфікаційного іспиту в межах оголошеного 03.04.2017 добору кандидатів на посаду судді місцевого суду та найближчим часом заплановано затвердити його результати.

 

 

 

Комісія здійснює організаційні заходи та підготовку до оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад суддів місцевих судів та процедури переведення суддів до новоутворених місцевих загальних і господарських судів.

Наразі Комісія очікує на вирішення Вищою радою правосуддя питання щодо погодження визначеної Державною судовою адміністрацією України кількості суддів у новоутворених місцевих судах.

Комісія кожного дня отримує оперативну інформацію про драматичну ситуацію, що склалась в багатьох судах у зв’язку з надмірним рівнем судового навантаження та неможливістю здійснення правосуддя. Інформуємо, що питання конкурсу на зайняття вакантних посад суддів та переведення суддів місцевих судів Комісія швидко вирішить після ухвалення Вищою радою правосуддя відповідних рішень.