Головний зміст

IMG 9903Сьогодні голова Київського районного суду міста Одеси Сергій Чванкін та судді Володимир Петренко, Оксана Куриленко, Павло Прохоров, Валеріан Луняченко, Любов Коваленко та Олена Коваленко долучилися до участі у Міжнародної науково-практичної конференції до 150-ї річниці з дня відкриття першої судової палати у місті Одеса.

Захід був присвячений новелам процесуального законодавства, зокрема представництву.

Організатором заходу виступила кафедра цивільного процесу НУ «Одеська юридична академія» під головування професора Неллі Голубєвої.

IMG 0039

З вітальним словом виступили проректор з наукової роботи НУ «ОЮА» Галина Ульянова, проректор з міжнародних зв’язків Вячеслав Туляков, завідуюча кафедрою цивільного процесу Неллі Голубєва та суддя Київського районного суду міста Одеси Володимир Петренко.

IMG 0101

Почесними гостями стали представники Франції, які поділилися досвідом та окреслили найбільш актуальні питання представництва у французькому цивільному процесі. Так, адвокат Страсбурзької колегії адвокатів Гасимов Дильбади розповів учасникам міжнародного заходу про процедурні формальності представництва у Франції. Про відповідальність представника у цивільному процесі Франції розповів адвокат колегії адвокатів м. Страсбург та НААУ та юрист ЄСПЛ Олександр Овчінніков.

IMG 0011

Умит Килинч, адвокат Страсбурзької колегії адвокатів окреслив питання представництва в цивільному процесі в практиці ЄСПЛ.

Питання процесуальних витрат у Франції і Люксембурзі висвітлив Вели Торун, адвокат Страсбурзької колегії адвокатів.

IMG 0114